STUDENTSKI EKO KAMP - VELIKO RATNO OSTRVO


 Dragi moji studenti,

o ovome ste već bili obavešteni kada smo imali nastavu na Velikom Ratnom ostrvu, no, evo informacije još jednom:


 
Studentski eko kamp će se održati od 30.07 do 14.08. 2011.

2007 godine, u okviru tradicionalne proslave Dana Dunava, Coca-Cola Sistem u partnerstvu sa Direkcijom za vode Ministarstva poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede, Gradom Beogradom i fakultetom za primenjenu ekologiju „Futura“, po prvi put je organizovala Studentski eko kamp na Velikom ratnom ostrvu.

Mladi studenti i naučnici, iz godine u godinu, u prilici su da, na praktičnom primeru, dobiju dodatnu edukaciju na polju očuvanja ovog dragocenog prirodnog rezervata. Kamp traje dve nedelje u julu i organizovan je u dve smene. Aktivnosti podrazumevaju predavanja, seminare, radionice, aktivnosti na terenu, kao i sportske i zabavne aktivnosti, a predavači su renomirani članovi srpske akademije nauka i umetnosti, kao i profesori sa Rudarsko-geološkog fakulteta, Hemijskog fakulteta, Biološkog fakulteta.

Svi zainteresovani studenti mogu da se prijave za učešće u eko-kampu putem grupe na Facebook-u “Eko-kamp Sačuvajmo Dunav”, gde mogu da pronađu formular za prijavu.

Studenti koji ispunjavaju zahteve i žele da se prijave za učešće u eko-kampu mogu to da učune od 20. juna do 22. jula 2011. godine do ponoći. Zakasnele prijave i prijave prispele na neki drugi način osim gore navedenog, neće biti uzete u razmatranje. 
 
Prijavljivanje traje od 20. juna do 15. jula 2011. godine! Mozete se prijaviti ovde.
Dodatne informacije – Šta poneti na kamp?
OBAVEZNO: Vreće za spavanje, sredstvo protiv ujeda komaraca (Autan ili slično), baterijsku lampu, pribor za prvu pomoć (flasteri, andoli...)
FAKULTATIVNO: Lopta za odbojku, frizbi, karte (bilo šta za sport i razonodu), muzički istrumenti, sve što mislite da može doprineti dobroj zabavi i druženju na kampu. I naravno, dobro raspoloženje i motivisanost.

Za sve dodatne informacije, pitanja i obaveštenja možete kontaktirati Vojkana Dimitrijevića, lidera kampa, putem e maila vojkan.dimitrijevic@futura.edu.rs

Коментари

Популарни постови са овог блога

TEHNIKE CRTANJA U PEJZAŽNOJ ARHITEKTURI (AMELIN BLOG)

EKOLOGIJA, EKOLOGIZAM I INDIGENO DRUSTVO

STUDENTSKI RADOVI - Pejzazna arhitektura i urbani dizajn